Over Sanne

Hoi ik ben Sanne van Dijke en ik ben 23 jaar.

Ik ben geboren in Heeswijk-Dinther en op mijn 5de begonnen met judo bij judoclub Berlicum, onder leiding van hoofdcoach Jo Gevers.
 
Van Jo heb ik de kneepjes van het vak geleerd en ik train nog steeds bij judoclub Berlicum ondanks dat ik inmiddels officieel bij CTO Eindhoven judo. Bij CTO Eindhoven is Mark Earle was mijn trainer en coach.

Nu werk is met verschillende trainers vanuit Papendal maar meestal met Michael Bazynski. Ik woon inmiddels ook in Arnhem, maar ga in het weekend graag nog naar huis in Heeswijk waar mijn moeder Margreet en mijn twee oudere broers Steven en Wouter graag zie. Mijn vader woont iets verderop in Den-Bosch maar zie ik gelukkig ook zeer regelmatig.

loading...

Verder studeer ik bestuurskunde op de Avans in Den Bosch.

Sanne valt met de neus in de
Graag zou ik mijn verder willen komen in het judo met als grote droom de Olympische Spelen in Tokyo. Ik werd in 2017 Europeen kampioen bij de senioren nadat ik bij de junioren en U23 al deze titel had veroverd. Inmiddels heb ik de top drie van de wereld bereikt en heb ik al vele medailles gewonnen bij de grootste toernooien ter wereld. Ik won het brons bij de Masters in 2018 en in 2019 wil ik ook op het WK een medaille pakken en me natuurlijk kwalificeren voor de Spelen in 2020 in Tokyo.
 
Groetjes,
Sanne

Heb je een vraagje voor Sanne?

Heb je een vraagje voor Sanne? Vul dan het contactformulier in.


Ga naar contact

sanne_zijkant

Twitter mee

 $(function(){ $(".tweet").tweet({ join_text: "auto", username:"@sannevdijke", avatar_size: 48, count: 5,auto_join_text_default: "",auto_join_text_ed: "", auto_join_text_ing: "", auto_join_text_reply: "", auto_join_text_url: "",loading_text: "loading tweets...",divId:"tweet1" });});