Over Sanne

Hoi ik ben Sanne van Dijke en ik ben 21 jaar.

Ik ben geboren in Heeswijk-Dinther en op mijn 5de begonnen met judo bij judoclub Berlicum, onder leiding van hoofdcoach Jo Gevers.
 
Van Jo heb ik de kneepjes van het vak geleerd en ik train nog steeds bij judoclub Berlicum ondanks dat ik inmiddels officieel bij CTO Eindhoven judo. Bij CTO Eindhoven is Mark Earle was mijn trainer en coach.

Mark en ik werkten zo'n 4 jaar samen. Nu werk is met verschillende trainers vanuit Papendal. Ik woon inmiddels ook in Eindhoven, maar ga in het weekend nog steeds graag naar huis in Heeswijk waar ik samen woon met mijn moeder Margreet en mijn twee oudere broers Steven en Wouter. Mijn vader woont iets verderop in Den-Bosch maar zie ik gelukkig ook zeer regelmatig.

loading...

Verder studeer ik bestuurskunde op de Avans in Den Bosch, ik zit momenteel in het vierde jaar van deze opleiding. 

Sanne valt met de neus in de
Graag zou ik mijn verder willen komen in het judo met als grote droom de Olympische Spelen in Tokyo. Ik heb al verschillende European Cups voor junioren en senioren gewonnen en ik was in  2014 ook regerend Europees kampioen junioren en Europees kampioen tot 23 jaar, en in 2015 tweede van Europa en vijfde op het WK, maar was vooral bezig met de aansluiting met de senioren en dat lijkt inmiddels gelukt met een mooie bronzen medaille bij de Grand Slam in Parijs in 2017. Het grootste toernooi ter wereld.
 
Groetjes,
Sanne

Heb je een vraagje voor Sanne?

Heb je een vraagje voor Sanne? Vul dan het contactformulier in.


Ga naar contact

sanne_zijkant

Twitter mee

 $(function(){ $(".tweet").tweet({ join_text: "auto", username:"@sannevdijke", avatar_size: 48, count: 5,auto_join_text_default: "",auto_join_text_ed: "", auto_join_text_ing: "", auto_join_text_reply: "", auto_join_text_url: "",loading_text: "loading tweets...",divId:"tweet1" });});