Stevige loting Sanne van Dijke WK Miami

Stevige loting Sanne van Dijke WK Miami

Deze week zal Sanne van Dijke haar debuut maken bij het WK voor junioren. Van Dijke is ongeslagen maar dit is de ultieme test van het jaar. Het jaar dat zo fantastisch gaat, het jaar dat haar ook als favoriet op de kaart heeft gezet. Maar de kenners weten dat er meer kapers op de kust zijn.

Bij de loting bij het WK in Fort Lauderdale, net buiten Miami zag de als eerste geplaatste Van Dijke een tegenstander uit of Canada óf Amerika, zeer waarschijnlijk de Canadese Burgess, de finaliste van de European Cup in Wroclaw die Sanne toen won. Toen zegt niks, toen won Sanne ook met eenvoud van Barbara Matic, een tweede zege volgde op het EK voor junioren in Boekarest.

Sanne van Dijke vs Barbara Matic

Matic zal zich de kaas, te weten haar wereldtitel van 2013, niet van het brood laten eten en zal niet ongeplaatst moeten bewijzen tegen de Nederlandse die ‘on fire’ is. De Kroatische is mogelijk een tegenstander als alles goed gaat, in de kwartfinale.

In een veld van 29 dames zijn ook de Bosnische Samardzic, dan wel haar eerste tegenstander Alessandra Prosdocimo (ITA) opponenten die alles uit de kast gaan halen om Van Dijke te blokkeren.
In deze klasse ook de Nederlandse Evelien Berndsen.

Wens Sanne succes via de contactpagina!

CONTACT

Contact